My visitors

blogger statistics

Wednesday, 10 October 2012

KENTUT VAGINA
Orang penah alami Vaginal flatulence? @ bahasa mudah paham kentut vagina?

Ia terjadi akibat udara terperangkap di dalam faraj atau pun di celah-celah lapisan labia majora lalu dilepaskan seperti mana kentut dubur berlaku.Kentut vagina boleh disebabkan oleh lemahnya otot-otot disekitar vagina yang mampu menyebabkan mudahnya pengaliran keluar masuk udara ketika melakukan apa-apa aktiviti.

Kentut jenis ini masih dianggap normal walaupun ramai yang beranggapan kentut vagina hanya berlaku kepada sesiapa yang sudah kehilangan dara. Hal ini demikian kerana, pergerakkan kaki semasa berjalan ataupun ketika apa aktiviti sekali pun, ianya mampu memberi peluang untuk udara keluar masuk ke dalam faraj jikalau dinding dan saluran faraj berkenaan tidak begitu kuat.

Justeru itu, janganlah anda beranggapan mereka yang mengalami kentut vagina ini sudah kehilangan dara kerana seperti organisma yang lain, setiap sedutan pasti akan ada hembusan.
..........................................................................
akan tetapi kentut Vagina dpt diatasi dengan produk2 JSD..kerana fungsi JSD MERAPATKAN OTOT2 SEKITAR VAGINA.. antaranya MASKER VAGINA DAN JAMU PENGANTIN DARA..CUBALAH..ANDA PASTI PUAS HATI..

4 comments:

 1. Hello Atiah, ha ha, love your humour....that pic.
  Have a nice day, keep a song in your heart.
  Lee.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks uncle..hehe..i found at google actually..

   Delete